celsiuspanelen in sauna's | rood infrarood paneel | infraroodwarmtepaneel.nl

Gebruik van Celsius infraroodpanelen voor warmtecabines 
(sauna zonder stoom)

De nieuwe cabine met het Celsius-ontworpen systeem maakt het mogelijk om een ​​interne luchttemperatuur te bereiken die lager is dan de stralende oppervlakken zonder de 50°C te overschrijden, maar biedt meer voordelen dan een traditionele sauna.

Celsius- en Fahrenheit-panelen produceren geen elektromagnetische vervuiling (elektrosmog).

De golflengte van de straling is 13-15 µm, waardoor het door gezonde of zieke mensen kan worden gebruikt.

Een pool van biochemische geneeskundigen en technici heeft vastgesteld dat Celsius elektrische stralingspanelen het overwinnen van stress vergemakkelijken, ook door geoxideerd zweten met de afwezigheid van relatieve vochtigheid (van “La luce che cura” door Fabio Marchesi, onderzoeker lid van de New York Academy of Sciences en de American Association for the Advancement of Sciences).

Biochemische tests op ontgifting en modulatie van immuniteit leiden tot de aanbeveling van regelmatig gebruik als onderdeel van het programma voor de strijd tegen kanker, preventie, metaplasma en revalidatie, evenals een aanvulling op chemotherapie tegen kanker.


Voordelen van gebruik

De thermische cabine kan worden gebruikt bij klinische homeothermie van het lichaam. Mensen met problemen met de bloedsomloop hebben een goede kans om door zweten te ontgiften zonder hun lichaam te verzwaren.

De verwarmingspanelen van Celsius beschermen bij regelmatig gebruik het ontstaan ​​van spierscheuren tijdens sportactiviteiten.

Bovendien veroorzaakt de thermische cabine gemaakt met Celsius-verwarmingspanelen geen overlast door warmte zoals hart- of ademhalingspijn.

In de traditionele sauna zorgen de hoge temperatuur en vochtigheid voor een pijnlijk gevoel op de huid, waardoor de sessie periodiek moet worden onderbroken. Na een verblijf van 30 minuten in de infrarood thermische cabine bereikt de lichaamstemperatuur slechts 37,5 ° C, na 60 minuten bereikt deze 38 ° C. De kracht van de straling op het oppervlak van het lichaam in de thermische cabine (infrarood sauna), ongeacht de afstand tot het paneel Celsius, is 0,010 / 0,015 W / cm2.

Verder onderzoek is gaande, bijvoorbeeld in de sportgeneeskunde.

| wit infrarood paneel | infraroodwarmtepaneel.nl

Techniek 

Lees meer over de paneeltechnologie van Celsius en Fahrenheit.

Onze panelen

Het volledige assortiment infraroodpanelen van Celsius en Fahrenheit.