Na uitgebreide ervaring op de Europese markt te hebben opgedaan, verspreiden wij deze nieuwe technologie van infraroodwarmtepanelen nu in Nederland, België en Duitsland. De Celsius en Fahrenheit infrarood-warmtepanelen zijn leidend en pionier op het gebied van infraroodverwarmingssystemen.

Celsius en Fahrenheit zijn onze twee productlijnen; het is een gepatenteerd infrarood verwarmingssysteem met een ultrazuinige technologie, die energiebesparing, woongenot en een hoog esthetisch niveau garandeert.

Celsius Panel en Fahrenheit Panel zijn ontworpen om functionaliteit en thermisch welzijn te combineren, en ze kunnen een revolutie teweegbrengen in het bedenken van huisverwarming.

Onze missie

Onze klanten voorzien van de nieuwste ultraprestatietechnologie op het gebied van langegolf-infrarood voor verwarming van woningen en industriële gebouwen, waarmee economische besparingen, fysiek welzijn en ecologische duurzaamheid worden gegenereerd.

Onze visie

Zorg voor welzijn met de laagste economische en ecologische impact.

Onze Waarden

Milieu- en sociale verantwoordelijkheid

Wij zijn er vast van overtuigd dat als een bedrijf niet iets positiefs brengt aan de maatschappij en het milieu, het geen bestaansrecht heeft; daarom zetten we ons elke dag in om onze bijdrage te leveren om de wereld een betere plek te maken.

Innovatie

Voor ons bestaat innovatie uit het zien wat iedereen kan gebruiken en bedenken wat niemand heeft bedacht, daarom is onze technologie uniek en onnavolgbaar.

100% compleet

Kwaliteit
Wij zijn van mening dat het beter is om weinig dingen te doen, maar ze heel goed te doen.

100% compleet

Eerlijkheid
Niet alle producten zijn voor alle klanten, daarom zijn we toegewijd om al onze klanten waarheidsgetrouw en gratis advies te geven.

100% compleet

Eenvoud
Technologie bestaat om ons leven eenvoudiger te maken, dus ontwikkelen we technologie ten dienste van ons welzijn.

infrarood warmtepanelen - celcius - fahrenheit

Top

Techniek 

Infrarood-warmtepaneeltechnologie van Celsius en Fahrenheit.

TECHNIEK

Onze panelen

Het volledige assortiment infraroodpanelen van Celsius en Fahrenheit.

PRODUCTEN