Celsius en Fahrenheit leveren een bijdrage aan een fossiel vrij leven

 


  Het voordeel van het Celsius en Fahrenheit infraroodpanelen All in One System zit in de intelligente, digitale puls-infraroodsturing, het in eigen beheer ontwikkelde geharde kristalglas en opbouw van de panelen. Hierdoor wordt het stralingsbereik van de infrarood -C golf ruim 15 meter met een verstrooiingshoek van 135° in alle richtingen. Dit zorgt voor meer opgewarmde massa zoals wanden, vloer, plafond en meubelen die op hun beurt de warmte aan de ruimte afgeven. Daarmee wordt een gelijkmatige warmte van vloer tot plafond in de ruimte bereikt. 

  De lage temperatuur infrarood -C infraroodstraling en de afgifte ervan via het gehele oppervlak van de panelen zorgen voor een zeer laag energieverbruik. De investering kan zelfs binnen 6 á 7 jaar volledig terugverdiend worden. Kortom, het Celsius en Fahrenheit infraroodpanelen zijn comfortabel, gezond en uiterst voordelig. Bestel via info@infrarood-warmtepaneel.nl of via uw eigen installateur

  Enkele toepassingen van infrarood-warmtepanelen

  Laden…

  De voordelen van het Celsius en Fahrenheit infraroodpanelen

  • Gezonde infrarood -C zonnewarmte van alleen uiterst veilige infrarood -C golven van 8,5 μm. Wereldwijd het enige infraroodsysteem dat de ideale infrarood -C golfstraling van 10 μm benaderd. Door de NASA is berekend dat de golflengte dichtbij de 10 µm moet liggen wil het goed worden opgenomen door het menselijk lichaam.
  • Energiebesparing: de nieuwe technologie met groter stralingsbereik zorgen voor de hoogste rendement in vergelijking met alle anderen verwarmingssystemen.
   Het type Celsius paneel CP1/A met een maximaal vermogen van 550 W heeft een efficiëntie van 2564 Kcal. Het type Fahrenheit paneel EP1/A met een maximaal vermogen van 500 W heeft een efficiëntie van 1794 Kcal. 
  • Celsius en Fahrenheit verwijderen en voorkomen het ontstaan van schimmels en maken ruimten gezonder.
  • Gelijkmatig verdeelde warmte, van vloer tot plafond. Uniforme verwarmingstemperaturen (van vloer tot plafond) zijn uitsluitend mogelijk met de meettechnologie van de Celsius digitale puls-infraroodsturing en met een groot dieptebereik van de infrarood -C straling. Dit is alleen mogelijk met Celsius en Fahrenheit infraroodpanelen.
  • Geen droge lucht, constante luchtvochtigheid van 45% – 60%
  • Onderhoudsvrij (geen onderhoudskosten).
  • Minimale installatiekosten (2 gaten boren, pluggen/ haken plaatsen en stekker in het stopcontact).
  • Maximale reactiesnelheid op temperatuur variaties.
  • Celsius en Fahrenheit panelen zijn duurzaam en ecologisch: het systeem verbrandt geen zuurstof. Heeft 0% CO2 uitstoot, verbruikt geen water en alle componenten zijn 100% recyclebaar.
  • Ideaal bij nieuwbouw en renovatie: geen gasaansluiting met de daarvoor benodigde infrastructuur, en ook geen Infrastructuur voor warmtetransport zoals bij warmtepompen en gasketels waar veel buizen en radiatoren nodig zijn om te kunnen verwarmen.

  De unieke kracht van het Celsius All in One System

  De unieke kracht van Celsius en Fahrenheit is het dieptestraling bereik van de infrarood -C golf van ruim 15 meter in alle richtingen voorwaarts. Hiermee worden grote oppervlakten bestraald met infrarood -C, ook bekend als lange golf of hoogfrequent infraroodstraling.

  De infraroodstraling dringt tot wel 20 cm door in de stenen muren van de ruimte waardoor deze worden gedroogd. Na droging wordt continu opslagwarmte in de muren opgebouwd en gelijktijdig afgegeven aan de binnen lucht. Dit continu proces wordt door Celsius infrarood C-regelingstechnologie met het laagste energieverbruik gerealiseerd.

  In landen waar het Celsius All in One System reeds is geïntroduceerd, worden inmiddels woningen, kantoren, historische gebouwen, boerderijen, kerken en zelfs industriële gebouwen met succes gedroogd en verwarmd.

  Aspirant bouwers bevelen wij aan om in overleg met de adviseur, architect, installateur of bouwondernemer ook het Celsius en Fahrenheit All in One System te overwegen. Immers, dit systeem is in vergelijking met andere systemen ecologisch, gezond en het meest economisch in energieverbruik.
  Lees daarom verder alle informatie en omschrijvingen op deze website.