Over ons

Als ondernemer sta ik positief tegenover de energietransitie. Toen mijn kantoor aan een nieuwe verwarmingsketel toe was, heb ik mij goed georiënteerd. Ik wilde graag duurzaam, maar ook betaalbaar en betrouwbaar.  Het moest een goed alternatief zijn voor het huidige gassysteem en de andere mogelijkheden die momenteel worden aangeboden. 

In Nederland vond ik niet wat ik zocht, waardoor ik, als Italiaan die weliswaar al 50 jaar in Nederland woont, mijn oog richtte op Italië. De Tesi-group bood een heel nieuw infrarood systeem. Ik werd uitgenodigd op de fabriek en werd steeds enthousiaster, gezien de professionaliteit die ze etaleerden en de vele geavanceerde voordelen van het infraroodpaneel. Na dit zelf te hebben aangeschaft en getest werd mijn ondernemersgeest gewekt en ben ik met de eigenaar en producent van Tesi in gesprek gegaan. Dit heeft erin geresulteerd dat ik nu importeur ben voor de Benelux en Noord-Duitsland van dit fantastische systeem. 

Ik ben ervan overtuigd dat dit product een wezenlijke, duurzame, betaalbare en onderhoudsvrije bijdrage kan leveren aan een gasvrij Nederland.  Bijkomend voordeel is het gezondheidsaspect en de 100% recyclebaarheid. Ik wens u een interessante reis door onze site infrarood-warmtepaneel en hoop u binnenkort als wederverkoper te mogen begroeten.

Pietro Lai