Celsius en Fahrenheit verwarmingssysteem

Celsius en Fahrenheit verwarmingssysteem

CELSIUS EN FAHRENHEIT INFRAROODPANELEN WERELDWIJD DE ENIGE LANGE GOLF INFRAROODSYSTEMEN. 
BIJ CELCIUS EN FAHRENHEIT WORDEN GEEN (KOOLSTOF EN/OF ELEKTRISCHE) WEERSTANDEN GEBRUIKT VOOR
PRODUCTIE VAN INFRAROODSTRALEN.

 • Wat is de efficiëntie van Celsius en Fahrenheit lange golf infraroodverwarming ten opzichte van andere elektrische verwarmingssystemen en/of infraroodpanelen van andere aanbieders?
 • Hoe verhoudt zich de efficiëntie van Celsius en Fahrenheit ten opzichte van de modernste warmtepomp met COP 5?
 • Wat is onze visie, onze missie en wat zijn onze waarden?
 • Waarom zijn onze lange golf infraroodpanelen ultra besparend?
 • Welke technologie worden hiervoor toegepast?

Onze systemen maken geen gebruik van koolstof weerstanden en/of elektrische weerstanden om lange golf infrarood te produceren.
Met de door ons ontwikkelde en toegepast technologie worden de lange golf infrarood emissiefrequenties gemoduleerd en deze vervolgens (voor Celsius systeem meer dan 12 meter en voor Fahrenheit meer dan 6 meter) voorwaarts en in een hoek van 130° uitgestraald naar alle oppervlakken zoals vloeren, muren, meubels, enz. Hierdoor worden grote oppervlakten gecreëerd die van infraroodstraling worden voorzien. De massa absorbeert de lange golf straling; hierdoor wordt de massa ontvochtigd en na ontvochtiging wordt de infraroodstraling in thermische warmte omgezet en door de massa opgeslagen om vervolgens door dezelfde massa de opgeslagen warmte weer aan de luchtruimte af te geven. De massa wordt samen met ons systeem een integraal onderdeel van het verwarmingssysteem.
Met 0,550 KWh is ons systeem (CP1/A) in staat om een ruimte van 190 m3 te verwarmen tot 21°C, bij een buitentemperatuur van -5°C. (dit is berekend op woningen met een energielabel in klasse A). In een stookseizoen zal het verbruik uitkomen op een gemiddelde van 0,250 KWh, dus een minimaal energie verbruik met een rendement dat geen enkel ander verwarmingssysteem op de markt op dit moment haalt. De modernste warmtepompen hebben een rendement van 30% tot 40% lager dan onze Celsius CP1/A infraroodpanelen met een efficiëntie van circa 3650 Kcal.

De werking van onze systemen in het kort

Celsius en Fahrenheit infrarood stralingspanelen verwarmen ruimtes en objecten gelijkmatig en homogeen. Celsius en Fahrenheit infrarood stralingspanelen regelen de temperatuur en houden de relatieve luchtvochtigheid constant, verbranden geen zuurstof, zijn energiezuinig, milieuvriendelijk, makkelijk om zelf te installeren, zijn makkelijk te verhuizen vooral handig als de panelen bv zijn gepersonaliseerd, Bovendien produceren geen geluid.
Onze systemen hebben 0% CO2 uitstoot en omdat zeer weinig elektriciteit verbruiken hebben ze een zeer lage CO2 coëfficiënt. Onze systemen voorkomen het ontstaan van schimmels, ze houden het binnenklimaat gezond en dus ideaal voor astmatische personen en voor personen die lijden aan reumatische pijnen, ze voldoen aan alle Europese regelgeving en zijn ideaal als civiele en industriële verwarmingssystemen. Alle Celsius en Fahrenheit panelen zijn uitgerust met een gepatenteerde ultra-prestatie technologie voor de productie en modulering van emissiefrequenties van de lange golf infraroodstraling.
Het paneel is samengesteld uit twee geharde kristallen platen die met elkaar zijn verbonden door middel van een vacuüm. Binnenin bevindt zich het technologische systeem voor de productie en controle van de infraroodstralen. Het systeem dat in de stralingspanelen van Celsius en Fahrenheit is ingebouwd wordt alleen uitsluitend veilige infraroodgolven tussen 8,5 en 11 μm (lange golven infrarood) vrijgeven. De ultra-prestatie technologie van het Celsius en Fahrenheit infrarood paneel maakt het mogelijk om met een verwaarloosbare energie verbruik zeer hoge rendement te bereiken in vergelijking met alle andere verwarmingssystemen die momenteel op de markt worden aangeboden.

De vacuüm assemblage die wordt gecreëerd tussen de twee geharde kristaalplaten (waar de lang-golf infrarood wordt vrijgegeven) heeft een vacuüm van -2 bar bij Celsius en een vacuüm van -0,47 bar bij Fahrenheit; hiermee wordt de dieptestraling bepaald van respectievelijk 12 meter voor Celsius en 6 meter voor Fahrenheit. De twee geharde kristalplaten zorgen voor de verspreiding van de infrarood lange golven in alle richtingen en onder een hoek van 130 graden aan alle massa in de ruimte. Door dieptestraling naar alle massa in de ruimte worden grote oppervlakken voorzien van lange golf infrarood. Afhankelijk van de samenstelling van de massa wordt de uitgestraald infraroodgolf tot circa 60 cm diepte geabsorbeerd en hierdoor wordt de massa ontvochtigd waarna de infraroodgolven door de massa in thermische warmte worden omzet om vervolgens de warmte aan de luchtruimte uit te stralen. Het Celsius en/of Fahrenheit regeleenheid is op ieder paneel gemonteerd om de warmtevraag per ruimte naar eigen wens te regelen en ontworpen om het verbruik te optimaliseren door beheer van proportionele absorptie (opgenomen vermogen) tot een minimum te beperken, zonder verspilling en absorptiepieken.

Blog: Celsius en Fahrenheit verwarmingssysteem | infraroodwarmtepaneel.nl

Celsius en Fahrenheit infraroodpanelen zijn ontworpen om functionaliteit, esthetiek, thermisch welzijn, economische besparingen en respect voor het milieu te combineren. De systemen zijn ontwikkeld met een ultra-prestatie technologie.

Deze revolutionaire technologie werkt door moduleren van emissiefrequenties van lange golf infraroodstraling en deze uit te zenden naar alle massa in de luchtruimte.

Deze verwarmingstechniek zal een ommekeer teweegbrengen op de manier waarop huizen en industriële gebouwen in de toekomst zullen worden verwarmd, zowel in woon als werk situaties ervaart u met ons systeem een hoger thermisch welzijn.

Bij de ontwikkeling van dit verwarminssysteem is de ingenieur geïnspireerd door de werking van de zon. De Celsius en Fahrenheit systemen werken ook volgens hetzelfde principe: door de lange golf infraroodstralen uit te stralen naar de massa binnen de ruimte. De door deze massa opgenomen straling wordt omgezet in thermische warmte, welke op zijn beurt de binnen ruimte verwarmt.

Alle componenten en technologie voor Celsius en Fahrenheit infraroodpanelen zijn ontwikkeld voor deze systemen en worden wereldwijd beschermd door 43 patenten.

Hieronder worden de ultra-prestaties aangegeven van onze infraroodpanelen in Kcal met het bijbehorend verbruik in KWh, met daaronder de hoeveelheid KWh die u nodig heeft wanneer u dezelfde prestatie zou willen bereiken met een elektrische verwarming of infraroodpaneel van een andere aanbieder die allemaal gebruik maken van koolstofweerstanden en/of elektrische weerstanden om infraroodwarmte te produceren.
Alleen Celsius en Fahrenheit produceren lange golf infraroodstralen, alle andere infraroodpanelen, elektrische verwarmingen, warmtepompsystemen, produceren korte golf of middengolf infraroodstralen en als zodanig zijn het lucht verwarmingssystemen waarbij sprake is van lucht circulatie en waar de massa zoals vloeren, muren, meubels, etc. koeler blijven dan de opgewarmde lucht met alle bijbehorende nadelen van een ongezond binnenklimaat.

Celsius Systeem dieptestraling 12 meter

CP1/LO De ultra-prestatie technologie van het Celsius paneel CP1/LO infrarood paneel maakt het mogelijk om met 0,550 KWh een prestatie van circa 4085 Kcal te bereiken. Andere elektrische verwarmingssystemen en/of infraroodpanelen van andere aanbieders maken gebruik van koolstofweerstanden en/of elektrische weerstanden en om dezelfde prestatie in Kcal te leveren verbruiken ze circa 4,7509 KWh.

CP1/A De ultra-prestatie technologie van het Celsius CP1/A infrarood paneel maakt het mogelijk om met 0,550 KWh een prestatie van circa 3650 Kcal te bereiken. Andere elektrische verwarmingssystemen en/of infraroodpanelen van andere aanbieders maken gebruik van koolstofweerstanden en/of elektrische weerstanden. Om dezelfde prestatie in Kcal te leveren verbruiken ze circa 4,2449 KWh.

CP1/L De ultra-prestatie technologie van het Celsius paneel CP1/L infrarood paneel maakt het mogelijk om met 0,550 KWh een prestatie van circa 3320 Kcal te bereiken. Andere elektrische verwarmingssystemen en/of infraroodpanelen van andere aanbieders maken gebruik van koolstofweerstanden en/of elektrische weerstanden. Om dezelfde prestatie in Kcal te leveren verbruiken ze circa 3,8612 KWh.

CP1/CO De ultra-prestatie technologie van het Celsius CP1/CO infrarood paneel maakt het mogelijk om met 0,280 KWh een prestatie van circa 2045 Kcal te bereiken. Andere elektrische verwarmingssystemen en/of infraroodpanelen van andere aanbieders maken gebruik van koolstofweerstanden en/of elektrische weerstanden. Om dezelfde prestatie in Kcal te leveren verbruiken circa 2,3783 KWh.

CP1/C De ultra-prestatie technologie van het Celsius CP1/C infrarood paneel maakt het mogelijk om met 0,280 KWh een prestatie van circa 1785 Kcal te bereiken. Andere elektrische verwarmingssystemen en/of infraroodpanelen van andere aanbieders maken gebruik van koolstofweerstanden en/of elektrische weerstanden. Om dezelfde prestatie in Kcal te leveren verbruiken ze circa 2,076 KWh.

Fahrenheit Systeem dieptestraling 6 meter

EP1/LO De ultra-prestatie technologie van het Fahrenheit EP1/LO infrarood paneel maakt het mogelijk om met 0,550 KWh een prestatie van circa 2530 Kcal te bereiken. Andere elektrische verwarmingssystemen en/of infraroodpanelen van andere aanbieders maken gebruik van koolstofweerstanden en/of elektrische weerstanden. Om dezelfde prestatie in Kcal te leveren verbruiken ze circa 2,9424 KWh.

EP1/A De ultra-prestatie technologie van het Fahrenheit EP1/A infrarood paneel maakt het mogelijk om met 0,550 KWh een prestatie van circa 2550 Kcal te bereiken. Andere elektrische verwarmingssystemen en/of infraroodpanelen van andere aanbieders maken gebruik van koolstofweerstanden en/of elektrische weerstanden. Om dezelfde prestatie in Kcal te leveren verbruiken ze circa 2,9656 KWh.

EP1/L De ultra-prestatie technologie van het Fahrenheit EP1/L infrarood paneel maakt het mogelijk om met 0,550 KWh een prestatie van circa 2300 Kcal te bereiken. Andere elektrische verwarmingssystemen en/of infraroodpanelen van andere aanbieders maken gebruik van koolstofweerstanden en/of elektrische weerstanden. Om dezelfde prestatie in Kcal te leveren verbruiken ze circa 2,6749 KWh.

EP1/CO De ultra-prestatie technologie van het Fahrenheit EP1/CO infrarood paneel maakt het mogelijk om met 0,280 KWh een prestatie van circa 1403 Kcal te bereiken. Andere elektrische verwarmingssystemen en/of infraroodpanelen van andere aanbieders maken gebruik van koolstofweerstanden en/of elektrische weerstanden. Om dezelfde prestatie in Kcal te leveren verbruiken ze circa 1,6317 KWh.

EP1/C De ultra-prestatie technologie van het Fahrenheit EP1/C infrarood paneel maakt het mogelijk om met 0,280 KWh een prestatie van circa 1275 Kcal te bereiken. Andere elektrische verwarmingssystemen en/of infraroodpanelen van andere aanbieders maken gebruik van koolstofweerstanden en/of elektrische weerstanden en om dezelfde prestatie in Kcal te leveren verbruiken ze circa 1,4828 KWh.

Bij bovengenoemd verbruik in het overzicht van de KWh is men uitgegaan van een volledig verbruik van het maximale vermogen van onze systemen en is geen rekening gehouden met werkelijke verbruiksvermogen dat, dankzij alle toegepaste technologieën, in een stokseizoen circa 50% minder van het maximale vermogen bedraagt.

Infraroodpanelen van andere fabrikanten.
Infraroodpanelen van andere fabrikanten met een vergelijkbaar vermogen bijvoorbeeld: 0,600 kWh, maakt het mogelijk om circa 430 Kcal te leveren.
De Celsius infraroodpanelen met 0,550 KWh hebben een efficiëntie in Kcal die circa 10x hoger is dan de infraroodpanelen van andere fabrikanten, of elektrische verwarming systemen met een gelijk vermogen en zijn circa 30-40% efficiënter dan de modernste warmtepomp met COP 5.
De Fahrenheit infraroodpanelen met 0,550 KWh hebben een efficiëntie in Kcal die circa 6x hoger is dan de infraroodpanelen van andere fabrikanten, of elektrische verwarming systemen met een gelijk vermogen en die net zo efficiënt zijn als de modernste warmtepomp met COP 5.

Blog: Celsius en Fahrenheit verwarmingssysteem | infraroodwarmtepaneel.nl

Het lange golf infrarood dat door Celsius panelen wordt uitgezonden bereikt alle massa (muren, plafond, vloer en meubels) tot 12 meter van de bron en de massa straalt op haar beurt de opgebouwde thermische warmte uit in de ruimte. Dankzij dit fenomeen, dat alleen mogelijk is met infraroodstralen van een bepaalde golflengte, hebben Celsius stralingspanelen een veel hoger rendement dan alle andere verwarmingssystemen.
Laten we de voor- en nadelen van dit systeem eens bekijken door dezelfde punten te analyseren die eerder in de sessie over vloersystemen zijn geanalyseerd.

Wonen en welzijn
Celsius infraroodstralingspanelen hebben veel voordelen op het gebied van gezondheid en welzijn:

 • Homogene temperatuur in de hele kamer, aangezien de muren, het plafond en de vloeren de straling opnemen en in gelijke mate weer als warmte afgeven.
 • Absolute stilte.
 • Nul elektromagnetische emissie.
 • Dankzij het constant houden van de relatieve luchtvochtigheid worden de Celsius en Fahrenheit panelen naast het verhogen van het wooncomfort therapeutisch ingezet om reumatische en/of spierpijnen te voorkomen of te behandelen.
 • Omdat ons infraroodverwarmingssysteem Celsius en Fahrenheit geen luchtstromen creëren wordt er geen stof in beweging gebracht en hierdoor hebben mensen met
 ademhalingsproblemen en astmapatiënten baat bij deze vorm van verwarmen.
 • Zelfs dragers van contactlenzen zullen aanzienlijke voordelen ervaren van een schonere omgeving met een constante luchtvochtigheid.
 • Het effect van infraroodstralen van deze golflengte activeert de bloedcirculatie, het herstelt de spieren vóór het sporten en helpt spierscheuren te voorkomen.

Verduurzaming van bestaande woningen:
Met Celsius en Fahrenheit verwarming panelen in combinatie met een boiler of doorstromer voor sanitair warmwater kan een gemiddeld woonhuis verduurzamen met een uitgave van circa 8.000 euro (exclusief het weghalen van de oude installatie) hetgeen een zeer acceptabel en toegankelijk bedrag is voor consumenten om volledig van het gas af te komen. Daarbij hebben ons systemen ook geen jaarlijks onderhoud nodig en voor beide systemen kan de garantieperiode verleng worden met 10 jaar naar respectievelijk 15 jaar voor Celsius en 12 jaar voor Fahrenheit.

Celsius en Fahrenheit systemen zijn de enige verwarmingssystemen die zichzelf in der loop der jaren (circa 7 jaar, dit is mede afhankelijk van de energie label van het gebouw) terugverdienen door besparing op energiekosten en 0% kosten voor onderhoud.